Jäseneksi

Liity alumniyhdistyksemme jäseneksi!

Voit hakea yhdistyksen jäseneksi lähettämällä sähköpostia hallitukselle: asalumnit-hallitus (ät) as-alumnit.fi

Viestistä tulee käydä ilmi vähintään nimi, sähköposti, puhelinnumero ja kotikunta sekä tieto siitä, haetko varsinaiseksi vai kannatusjäseneksi. Jos haet varsinaiseksi jäseneksi, mutta et täytä alla mainittuja sääntöjä, kerro lyhyesti, miksi haet varsinaiseksi jäseneksi. Jos täytät säännöt, mainitse tutkintosi tai mitä olet opettanut tai tutkinut. Mainitse myös, mikäli haluat liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle.

Hallitus hyväksyy hakemuksen seuraavassa kokouksessaan, minkä jälkeen saat sähköpostitse jäsenmaksutiedot. Maksamalla jäsenmaksun vahvistat jäsenyytesi. Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 15 €.

Jäsenmaksulla

  • Kuulut oman alasi alumniverkostoon, mistä on hyötyä sekä ammattiin että työnhakuun
  • Pääset mukaan alumneille suunnattuihin urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumiin
  • Tuet uuden ja uljaan yhdistyksen toimintaa

Yhdistyksen jäseniä ovat varsinaiset jäsenet sekä kannatus- ja kunniajäsenet.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä Aalto-yliopistossa tai sen edeltäjässä automaatio- ja systeemitekniikan alalla opintonsa päättäneen, alalla tutkinnon suorittaneen tai alaa opettaneen ja tutkineen henkilön. Jäsenyyksistä päättää hallitus, joka harkintansa mukaan voi hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi myös henkilön, joka ei täytä edellä mainittuja ehtoja.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut yksityinen henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi, tai oikeustoimikelpoinen yhteisö.