Kuukausitiedote 1/2018

Automaatio- ja systeemitekniikan alumnien kuukausitiedote 1/2018

11.1.2018

Uusi vuosi, uudet kujeilijat!

Vuoden vaihduttua on alumnien vetovastuuseen hypännyt uusi kööri. Uudet toimijat kannattaa katsastaa osoitteesta http://as-alumnit.fi/about/yhteystiedot/

Toivotamme itsemme tervetulleiksi!

Ensimmäinen kuukausimaili sisältää myös tiukkaa asiaa, joten suosittelemme lämpimästi siihen tutustumista. Luvassa on muun muassa jäsenkyselyä, uusia viestimuotoja, kuukausikaljoja sekä teasereita tulevista hulppeuksista! Eikun asiaan!

1. Tiedoksi

1.1. Jäsenkysely

1.2. Instagram-tili perustettu

1.3. Telegram-tiedotuskanava perustettu

2. Tapahtumat

2.1. Kuukausikaljat - Tammikaljat 15.1. @FatLizard, Otaniemi

2.2. Vuosikokous helmi-maaliskuussa

2.3. Vuosijuhlat 18.5. & Eskalaatio 19.5. - päivämäärät tiedoksi

3. Lopuksi

1. Tiedoksi

1.1. Jäsenkysely

Automaatio- ja Systeemitekniikan Alumnien vuoden 2018 Jäsenkysely on julkaistu! Mikä oli parasta päättyneessä kaudessa? Mitä haluaisit kehittää? Mikä tuntui jäsenmaksujen haaskaukselta?

Vastaamalla annat tärkeää informaatiota hyvistä ja huonoista toimintatavoista ja vaikutat alkaneen vuoden sisältöön! Vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Lomakkeen löydät osoitteesta

https://goo.gl/forms/zwnQs8A8BPDzqel92

Hallitus kiittää yhteistyöstä!

1.2. Instagram-tili perustettu

Instagramin käyttäjiä hemmotellaan, sillä Alumnien IG-tili on perustettu! Ihaile AS-Alumnien seikkailuja osoitteessa:

https://www.instagram.com/asalumnit/

tai mobiiliaplikaatiolla:

asalumnit @Instagram

Seuraamalla Alumneja Instassa pääset fiilistelemään valittuja paloja tapahtumista ja toiminnasta.

1.3. Telegram-tiedotuskanava perustettu

Jäikö tapahtuma huomaamatta? Eikö sähköpoisti saapunut tai aika riittänyt kuukausimailin lukemiseen? Telegramin käyttäjille on nyt luvassa apu!

AS-Alumnien TG-ryhmän lisäksi on perustettu Alumnien Tiedotuskanava. Keskustelun sijaan saat kanavaa seuraamalla newslettereinä infon ja muistutuksen tulevista tapahtumista sekä nopeimmin tiedon mahdollisista muutoksista.

Liity kanavalle osoitteessa:

https://t.me/asalumnit

2. Tapahtumat

2.1. Kuukausikaljat - Tammikaljat 15.1. @FatLizard, Otaniemi

AS-alumnien vuoden 2018 ensimmäiset kuukausikaljat järjestetään maanantaina 15.1. klo 18:00 alkaen vasta-avatussa ravintola Fat Lizardissa Otaniemessä! Villeimpien huhujen mukaan ravintolan juomatarjontaan kuuluu ainakin 32 oluthanaa ja ruokalistalle sirkkoja.

Hallitus tekee pöytävarauksia etukäteen, jotta taataan istumapaikkoja halukkaille. Jos haluat varmistaa paikkasi illallispöydässä, ilmoittaudu liittymällä tapahtuman Telegram-kanavalle (https://t.me/joinchat/BVYSsA1mIJMb3dc3ptFt-g) tai vaihtoehtoisesti kommentoimalla Facebook-tapahtumaan (https://www.facebook.com/events/521980314851415). Ensimmäinen pöytävaraus on jo tehty, mutta täydennys tehdään tarvittaessa perjantaina 12.1. Spontaanistikin saa tietysti tulla mukaan, paikkoja arvellaan riittävän runsaasti.

Tervetuloa!

MMM:

Mitä: Tammikuun kuukausikaljat

Missä: Fat Lizard Brewing Company, Tietotie 1, 02150 Espoo, Suomi

Milloin: 15.1. klo 18:00 alkaen

2.2. Vuosikokous helmi-maaliskuussa

Yhdistyksen vuosikokous on aivan nurkan takana! Lisäinfoa seuraa piakkoin, mutta päivämäärää etsitään helmi-maaliskuun taitteesta. Stay tuned!

2.3. Vuosijuhlat 18.5. & Eskalaatio 19.5. - päivämäärät tiedoksi

Vuosijuhla, tuo yhdistyksen tapahtumista hienoin, koittaa jälleen! Tänä vuonna AS-Alumnien vuosijuhlaa vietetään 18.5. perjantaina ja vuosijuhlan sillistä Eskalaation merkeissä seuraavana päivänä 19.5.

Lisää tietoja juhlista, paikasta sekä ilmoittautumisesta kerrotaan tapahtumasuunnittelun edetessä, mutta nyt kannattaa jo laittaa päivämäärä kalenteriin ja sopia menonsa juhlat silmällä pitäen!

3. Lopuksi

Tiedotus kiittää kuukausimailin lukijoita. Mikäli “kuukkiksen” lehdiltä paljastuu syitä suruun, laitathan rohkeasti palautetta!

Kuukkiksen piristeeksi aloitamme myös huumaavan puujalkavitsisarjan suoraa vastajulkaistun Paskimmat Puujalkavitsit -kirjan sivuilta, lisää syitä sahata posti loppuun edes kerran kuussa! Tästä lähtee!


“Lorautin löylyveteen hieman olutta. Hetken kuluttua kiuas sammui.”

Nähdään taas helmikuussa, jolloin löylyvedestä saattaa löytyä oluen keralla uudenvuoden tinaa ja taikaa!