AS-alumnit presents: Aprillikaljat 1.4.

Muistatko vielä nuoruudestasi arcade-kabinetit eli nuo perinteiset markan kolikoilla toimivat videopelikoneet? Tekeekö mielesi pitkästä aikaa hakata aitoa flipperiä tai kamppailla kaveriasi vastaan Street Fighterissa?

AS-alumnien aprillikaljoilla on tarjolla rutkasti nostalgiaa ja pelikulttuuria, sillä ilta aloitetaan klo 18 Malmilla Sugoi-pelihallissa, josta löytyy kymmeniä vanhoja kolikkopelejä. Sisäänpääsy on 7,50 euroa, mutta pelien pelaaminen on ilmaista. Lisätietoa nettisivuilla: http://www.sugoi.fi/

Pelailun jälkeen siirrymme toivomusten mukaan joko syömään tai virvokkeille jonnekin Sugoin lähettyville. Facebook-tapahtumasta löytyy äänestyslomake, jolla voit kertoa mielipiteesi haluatko käydä syömässä joko ennen pelihalliin siirtymistä tai pelailun jälkeen, vai haluatko siirtyä suoraan kaljalle. Jatkopaikasta ilmoitetaan myöhemmin Facebook-tapahtumassa ja telegram-ryhmässä, jos joku haluaa liittyä seuraan vasta jatkoilla. Mikäli sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit huudella mielipiteesi telegram-ryhmässä tai lähettää hallitukselle sähköpostia (asalumnit-hallitus (ät) as-alumnit.fi).

Tervetuloa!

LYHYESTI:
Mitä: Aprillikaljat
Missä: Sugoi, Ormuspellontie 12, 2. kerros, 00700 Helsinki
Milloin: pe 1.4.2016 klo 18
Hinta: 7,50e
Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/195931920778234/